Social media

OWNED MEDIA

Het reisgezelschap

Wij zien de kanalen van jouw bedrijf als uithangbord van je organisatie. Hiermee ga je in gesprek met jouw meest loyale doelgroep: de fans van jouw merk. Zie het als het reisgezelschap. Zij zijn continue aanwezig tijdens het beklimmen van de berg. Je wilt dan ook in contact zijn met hen. In gesprek zijn en wie weet vinden zij de reis zo geweldig dat zij het tegen vrienden/familie/kennissen vertellen waardoor je nog meer mensen mee krijgt op je reis.

Afhankelijk van waar we jouw fans of klanten aanwezig zijn, zetten wij verschillende kanalen in: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Snapchat of misschien zelfs TikTok. 

Hoe we dit inzetten

Altijd aanwezig

Iedere week ben je in contact met het reisgezelschap (klanten). Zorg er voor dat je met hen in contact blijft door continue updates te delen. Natuurlijk op basis van waar je gezelschap (klanten) praten.

Nieuwe reizigers

De geplaatste berichten op jouw social media kanalen laten we ook zien aan nieuwe potentiële reizigers (klanten) op basis van gerichte targeting mogelijkheden.

Voer een gesprek

Zodra een bericht op de pagina staat komen er reacties. Deze reacties lopen uiteen van vragen over het product tot positieve en soms negatieve reacties. De reacties houden we in de gaten om het gesprek aan te gaan met fans.

Meer weten over inzet van social media op de eigen kanalen en hoe je in gesprek blijft met jouw reisgezelschap? 

Laten we een kop koffie drinken om jouw bedrijf te leren kennen.